Follow by Email

zondag 17 juli 2011

Workshop bij Paper en Pictures

Op zaterdagmorgen 16 juli 2011 ging de wekker al om 06.45 uur. Samen met mijn zus ga ik een ochtend knutselen bij Paper en Pictures in Doorn. We hebben ons een maandje geleden opgegeven voor de workshop Gypsie Girl. Een fotoboekje maken met zwart/wit of sephia foto's. Een tijdje geleden heb ik al bedacht dat het leuk was om foto's van Stephan en mij te laten afdrukken van de afgelopen 4 jaren die we samen zijn.
Nou is het toevallig dat het papier van de workshop uit Franse teksten en afdrukken bestaat en dat toevallig heel goed past bij ons. We hebben nogal wat foto's in Frankrijk en zelfs in Parijs van ons samen.

We waren al om half tien in Doorn en helaas was de winkel nog dicht. Dus nog eventjes rondlopen en toch maar om kwart voor  tien weer hee. Gelukkig konden we naar binnen.
Het zag er allemaal eg verzorgd en gezellig uit. Dus wij een plekje zoeken en zo begonnen we aan onze eerste workshop bij P&P (er zullen nog wel wat volgen!). We waren met een groep vrouwen uit veel verschillende plaatsen in Nederland en zelfs een meisje uit België. Er waren veel voor het eerst die het allemaal net zo spannend en leuk vonden als wij.

De workshop was 'maar' 3 uur, maar in deze 3 uur hebben we ongeveer 3/4 van het boekje en alles afgekregen. De powerpointpresentatie van de workshop stond steeds aan en is ook naar huis verzonden, om het daar af te maken. De workshop verliep goed en was erg gezellig om te doen. Toch ook nog weer nieuwe dingen geleerd en vooral het afmaken van bladzijdes (dat vind ik altijd erg moeilijk).

Na de workshop hebben we even gelunched in het dorp en toen nog terug om nog te winkelen bij P&P. Daar zijn we zeker nog even mee zoet geweest. Allebei onze spulletjes en hebbedingetjes gekocht en toen weer terug naar Emmen, waar ik om 16.00 uur weer afgezet werd.

Een hele leuke en productieve dag. Vandaag heb ik het boekje afgemaakt en zal ik de foto's op mijn blog zetten.11 opmerkingen:

 1. Wat een mooi boekje is het geworden Irma! Leuk dat je een blog hebt gemaakt. Ik ga je volgen... :)

  Groetjes,
  Charlotte

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk boekje geworden.
  ben ook gelijk volger geworden.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Superleuk boekje geworden Irma! Enne, je hebt er nog een volger bij ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een superleuk boekje is dat geworden zeg, en je hebt er nog een volger bij,
  groetjes,
  Wiebine

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Erg mooi boekje geworden. En nog een volger.
  Groetjes, Agnes

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi geworden Irma! En nog ééntje erbij

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooi boekje geworden, leuk zo'n Paper & Pictures dagje!
  Groetjes Boukje.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. wat een leuk boekje is dit en fijn om te lezen dat jullie een super leuke dag hebben gehad.
  Groetjes Els

  BeantwoordenVerwijderen